Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jezdí v cizím

CHOMUTOV - Půjčené auto "zapomněl" vrátit, Sebral mu peníze, Batoh bez dozoru.... 

Jezdí v cizím
Jirkovští policisté zahájili vyšetřování trestného činu neoprávněné užívání cizí věci. Uvedeného jednání se dopustil 34letý místní obyvatel. Před časem si zapůjčil od poškozeného osobní vozidlo Honda Civic s tím, že ho řádně vrátí. To však do současné doby neučinil a auto používá. Majiteli vznikla škoda ve výši 40 tisíc korun. V případě odsouzení hrozí podezřelému až dvouleté vězení.

Sebral mu peníze
V prosinci loňského roku napadl neznámý pachatel v Jiráskově ulici poškozeného. Udeřil ho pěstí a z náprsní kapsy bundu mu sebral hotovost ve výši 3 tisíce korun. Pak pachatel ihned z místa utekl, k vážnější újmě na zdraví u poškozeného nedošlo. Kriminalistům se nyní podařilo zjistit, že loupež spáchal 54letý muž z Chomutova. Obvinění si převzal, vyšetřování nadále pokračuje.

Batoh zůstal bez dozoru
Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který v restauraci ve městě využil chvilkové nepozornosti poškozeného a v nestřeženém okamžiku mu sebral na židli volně odložený batoh. Kromě peněženky s hotovostí přišel muž i o osobní doklady, škodu vyčíslil na 2700 korun.

24. března 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem