Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jezdil pod vlivem alkoholu

CHOMUTOV – Policie hříšníky odhalila 

Jezdil pod vlivem alkoholu
Policisté v nočních hodinách zadrželi muže po bujaré oslavě ve věku 34 let, který byl podnapilý a i přesto usedl za volant auta a proháněl se po ulicích Chomutova.  Při dechové zkoušce na digitálním přístroji mu bylo naměřeno 3,58 promile. Za tento počin jej čeká soud.
 
Řídil po odebrání oprávnění
Na Chomutovsku i nadále jezdil 19letý řidič ve vozidle VW Golf, kterému již v minulosti Magistrát města Chomutova zabavil řidičský průkaz za jiné prohřešky. Zřejmě mu nevadilo, že nemá řidičák, a dále jezdil, tak ještě téhož dne mu bylo policisty sděleno obvinění ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.
 
Dítě jako zástěrka
V Jirkově v prodejně Kaufland byla dopadena žena, která si myslela, že lacino nakoupí. V prodejně si do dětského kočárku schovala pleny pro nemluvně a potraviny, s tímto nákupem chtěla bez zaplacení odejít domů. Pozorná ostraha tuto ženu odhalila a předala Policii ČR. I když je škoda minimální, policisté ženě sdělili podezření z trestného činu krádeže, protože již v minulosti se něčeho podobného dopustila. 
 

08.07.2010
prap. Petr Ježek

vytisknout  e-mailem