Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva do médií – Těžké zranění chodkyně

J.Hradec – Kriminalisté žádají o pomoc svědky DN.(Hlasová schránka 974 233 116) 

Dne 4. října 2016 v době kolem 6:15 až 6:30 hodin došlo k dopravní nehodě v ulici  Václavská v Jindřichově Hradci  před domem čp. 93. Zde  řidič právě projíždějícího osobního motorového vozidla KIA VENGA YN, červené barvy nezastavil a nedal přednost přecházející chodkyni, která v té době právě dokončovala přecházení po přechodu pro chodce z levé strany na pravou. Vozidlo narazilo do chodkyně a žena  po nárazu upadla na vozovku a způsobila si  těžké zranění.

Žádáme  všechny řidiče, kteří viděli dopravní nehodu, zejména toho jenž přijížděl  ulicí Václavská ve směru od centra města a  před  přechodem pro chodce dával přednost právě poškozené chodkyni, jenž se přihlásí na tísňovou linku policie 158. Rovněž žádáme ženu, která bezprostředně po nehodě pomáhala zraněné chodkyni a podkládala ji dekou, nechť  se přihlásí jindřichohradeckým  kriminalistům nal.158.

I zdánlivá maličkost může pomoci  kriminalistům k objasnění průběhu této dopravní nehody s vážnou újmou na zdraví chodkyně.   Za poskytnuté informace předem děkujeme.

por. Mgr. Bc. Hana Millerová, jh.pis@pcr.cz

18. října 2016

 

 

vytisknout  e-mailem