Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Těžké ublížení na zdraví - Doplnění informací

České Budějovice - Žádáme o svědectví k incidentu z loňského prosince před barem Stone´s v ulici Karla IV.? Ozvěte se nám. Děkujeme. 

Českobudějovičtí kriminalisté vyšetřují případ Těžkého ublížení na zdraví z loňského prosince v krajském městě. Dosud neztotožněný mladík dne 17. prosince 2017 kolem 08:30 hod., v Českých Budějovicích, ulice Karla IV., na chodníku před barem Stone´s, úderem pěstí napadl  jiného muže, jenž po ataku upadl na dlažbu. Pádem došlo k těžkému zranění hlavy, které si vyžádalo několikatýdenní hospitalizaci ve zdravotnickém zařízení.

Kriminalisté žádají o pomoc při ztotožnění osob v hloučku u muže, jenž byl následně napaden, zejména mladíka oblečeného v tmavé bundě s výrazným kožešinovým límcem a druhému muže, oblečeného v tmavé zimní bundě s kapucí a na hlavě pletenou čepicí.

Pochopitelně žádáme svědky celého incidentu, aby se nám ozvali na Územní odbor České Budějovice, Službu kriminální policii a vyšetřování, Plavská 2, telefon 974 226 111, případně na lince tísňového volání 158.

Děkujeme.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

29. května 2018

Dodatek ze dne 31. května 2018

Na základě zveřejněné výzvy se nám včera přihlásili svědci incidentu, kteří nám pomohli se ztotožněním podezřelého agresora.

Děkujeme za vaši spolupráci

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

31. května 2018 

vytisknout  e-mailem