Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

České Budějovice - Policisté žádají veřejnost o pomoc. 

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění několika dopravních nehod, ke kterým došlo na území jihočeského kraje.

První nehoda se stala dne 21. dubna po poledni na parkovišti u obchodního domu UNI HOBBY v Českých Budějovicích. Neznámý řidič poškodil dosud nezjištěným vozidlem zde zaparkovaný automobil značky Škoda Octavia stříbrné barvy a to na levé zadní boční části. Z místa nehody pak ujel neznámo kam.

K druhé nehodě došlo někdy v době od 25. dubna 8:00 hodiny do 26. dubna 13:45 hodiny. Dosud nezjištěný řidič jel po dálnici D3 ve směru od Prahy na České Budějovice, přičemž v úrovni 74,9 km v katastru obce Tábor z dosud nezjištěných příčin narazil dosud nezjištěným vozidlem do kovových svodidel umístěných vpravo v popsaném směru jízdy. Řidič poté odjel, aniž by věc oznámil na Policii ČR. Škoda na svodidlech byla odhadnuta na 25 000 korun. 

Pokud jste byli svědky výše zmíněných nehod a můžete policistům poskytnout jakékoliv informace, volejte, prosím na linku 158. Za pomoc děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

14. května 2018

vytisknout  e-mailem