Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Jihočešky vyhrály Policejní mistrovství České republiky ve volejbale

Jihočeský kraj - Policistky obhájily vítězství z loňského roku a jsou opět zlaté. 

Ve dnech 4. - 6. června 2024 se v Kašperských Horách konalo Policejní mistrovství České republiky ve volejbale. Tomuto klání předcházela kvalifikace, kde se týmy z celé České republiky utkaly o postup mezi nejlepší. Nakonec se šest ženských a mužských policejních volejbalových mužstev potkalo právě v Kašperských Horách, aby se popraly o co nejlepší umístění.  Jihočešky, jakožto vítězky loňského turnaje, postoupily automaticky a čekal na ně složitý úkol - obhájit vítězství z loňského roku z Brna. 

Devět jihočeských policistek vstoupilo do turnaje hned první den vítězstvím nad týmem z Prahy a Středočeského kraje. Druhý den čekal holky důležitý zápas s Ústeckým krajem, který jihočešky ovládly a mohly se tak chystat na boj o zlato. Ve finále se opět potkaly, stejně jako v loňském roce, se silným týmem z Plzeňského kraje. A historie se opakovala. Obě družstva předváděla skvělý volejbal a vyrovnaný výkon vyústil až do třetího, zkráceného setu, který za velké podpory ostatních týmů vyhrály právě jihočeské policistky. 

Sportovci dobře ví, že obhajoba bývá těžší, než první vítězství. Jihočeským volejbalistkám se to povedlo na výbornou. Na turnaj přijely výborně připravené, neprohrály ani jeden zápas a zaslouženě si převzaly zlaté medaile. Všem děvčatům patří velká gratulace a také poděkování za skvělou reprezentaci jihočeské policie. 

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz
7. června 2024

Odkazy do noveho okna

1 Foto (1)

1 Foto (1) 

Detailní náhled

2 Foto (2)

2 Foto (2) 

Detailní náhled

3 Foto (3)

3 Foto (3) 

Detailní náhled

4 Foto (4)

4 Foto (4) 

Detailní náhled

5 Foto (5)

5 Foto (5) 

Detailní náhled

6 Foto (6)

6 Foto (6) 

Detailní náhled

7 Foto (7)

7 Foto (7) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem