Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jízdu ukončil strom

CHOMUTOV - Dechová zkouška byla pozitivní, Hořelo v domě, Ženě sebrali tašku....  

Jízdu ukončil strom
Dopravní policisté vyšetřovali nehodu, která se stala v sobotu v Jirkově. 39letý muž řídil vozidlo Ford Galaxy po silnici na Červený Hrádek. Po projetí mírně pravotočivé zatáčky zřejmě nezvládl řízení, vyjel mimo komunikaci na trávu a přední částí vozidla narazil do stromu. Provedená dechová zkouška potvrdila, že se před jízdou posilňoval alkoholem. Nadýchal 1,86 a 1,85 promile. Jeho jednání policisté vyhodnotili jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. Za uvedený trestný čin ho může soudce potrestat peněžitým trestem, nebo může skončit až na tři léta ve vězení.

Hořelo v domě
Hasiči a policisté vyjížděli k požáru rodinného domu ve Vysoké Peci. V sobotu, v odpoledních hodinách začalo hořet na chodbě domu. Vyšetřovatel hasičů uvedl jako příčinu požáru nedostatečnou vzdálenost dřevěného nábytku od komínových dvířek a věc si převzal k došetření. V domě nikdo nebyl, škoda byla odhadnuta na 50 tisíc korun. V domě hořelo.mp3

Ženě sebrali tašku
Chomutovští policisté vyšetřují krádež, ke které došlo v sobotu, kolem poledních hodin v podchodu ulice Jirkovská. 91letou seniorku, která se vracela z nákupu domů, připravila dvojice zřejmě nezletilých pachatelů o nákupní tašku, kterou měla zavěšenou na vozítku. Jeden z nich se zeptal na to, kolik je hodin, druhý mezitím v rychlosti tašku sebral a z místa ihned utekli. Poškozená pak přivolala hlídku strážníků, kteří vyrozuměli policii.

Ženě sebrali tašku.mp3

Pečivo bez placení
Krádež přepravky s různým pečivem u prodejny potravin v Klášterci nad Ohří má na svědomí dvojice mužů. 23letý obyvatel Podbořan a jeho 17letý společník z Klášterce nad Ohří odcizili pečivo z rampy u obchodu v nestřeženém okamžiku a způsobili tak škodu za 827 korun. Jelikož oba dva mají za sebou odsouzení za obdobné jednání, čeká na ně i nyní obvinění z krádeže.

Nápisy na fasádách
Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého vandala, který posprejoval fasádu domu v Příční ulici. Odstranit nečitelné nápisy z přední části a z boku domu bude stát nejméně 20 tisíc korun. Obdobného jednání se kdosi dopustil v měsíci dubnu v Bezručově ulici. Tehdy černou barvou nastříkal na fasádu různé nápisy. Oprava byla odhadnuta na 10 tisíc korun. Skutky policisté vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci.

Berana chytili strážníci
Jak jsme před časem informovali, z pastviny ve Vinohradské ulici v okresním městě zmizel chovný beran. Jeho hodnotu stanovil majitel na 10 tisíc korun. Vyšetřování krádeže budou moci policisté odložit. Berana odchytili strážníci a vrátili majiteli. Berana chytili strážníci.mp3

20. května 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí PIS Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem