Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kabelku i tašku najednou

CHOMUTOV - Ženy přišly o oblečení i osobní doklady, Opět kradl, Přes jednu promile 

Kabelku i tašku najednou
Krádež věcí na Kamencovém jezeře vyšetřují chomutovští policisté. Dvě ženy si odložily tašku a kabelku na deku a nechaly je bez dozoru. Zloděj měl proto práci usnadněnou, věci sebral a zmizel. Poškozeným pak už nezbývalo nic jiného, než krádež oznámit na policii. Kromě osobních dokladů a peněz postrádají i oblečení, mobilní telefon, klíče a další věci. Celková škoda dosáhla částky téměř 11 tisíc korun.

Opět kradl
20letý mladík z Jirkova se bude opět zodpovídat z krádeže. Policisté totiž zjistili, že na konci května odcizil v místním baru poškozenému telefon. Majitel ho nechal volně položený na stole a přístroj v hodnotě 4500 korun zmizel. Následné vyšetřování prokázalo, že muž byl za obdobné jednání odsouzen chomutovským soudem v květnu minulého roku, kdy odcházel s podmíněným trestem. Zkušební dobu nedodržel.

Přes jednu promile
Z Vysoké Pece do Jirkova jel včera s vozidlem Škoda Octávia 21letý obyvatel z Jirkova. Hlídka muže kontrolovala a součástí kontroly byla i dechová zkouška. Ta byla v tomto případě pozitivní, přístroj ukázal 1,32 a 1,30 promile. Svoji jízdu musel podezřelý ukončit, jeho jednání policisté vyhodnotili jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

7. srpna 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


 

vytisknout  e-mailem