Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kabelku neubránila

CHOMUTOV - Za fotoaparát neplatí, Vykradený sklep... 

Kabelku neubránila
Bez kabelky zůstala žena z Chomutova. Před barem na sídlišti k ní přistoupil neznámý muž a snažil se jí stáhnout tašku z ramene. Žena se sice bránila, útočník byl ale silnější. Srazil ženu na zem a s taškou utekl. Kromě mobilního telefonu zmizely i klíče a osobní doklady. Vyčíslená škoda činí čtyři tisíce korun. Po pachateli této loupeže pátrají policejní hlídky.
 
Za fotoaparát neplatí
Podmínky úvěrové smlouvy nedodržel 27letý muž z Klášterce nad Ohří. Na zakoupení fotoaparátu ti od společnosti zapůjčil hotovost s tím, že bude měsíčně peníze splácet. Zaplatil však pouze jednu splátku a tak se dluh i s úrokem vyšplhal na 7500 korun. Tento podvod vyšetřují policisté v Klášterci nad Ohří.
 
Vykradený sklep
V Kadani se kdosi vloupal do sklepní kóje domu ve Věžní ulici. Protože se blíží zima, sebral zde zloděj čtyři kompletní pneumatiky i s plechovými disky. Majitel uvedl, že mu vznikla celková škoda ve výši sedm tisíc korun. Krádež šetří místní oddělení policie.
 
Jezdil bez dokladů
Policejní hlídka zastavila v Jirkově osobní vozidlo VW Golf. Kontrolou 34letého řidiče bylo zjištěno, že nemá řidičský průkaz neboť o něj přišel z důvodů dosažení 12ti trestných  bodů. Jelikož nesplnil podmínky, aby mu byl doklad vrácen a jezdí bez něj, bude se nyní zodpovídat z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

vytisknout  e-mailem