Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kamery pomohly dopadnout zloděje

CHOMUTOV - Zákaz nerespektuje, Zloděj se "napakoval".... 

Okradli spící dvojici
Dvojice nezletilých mladíků okradla na autobusové zastávce v Jirkově muže a ženu, kteří zde přespávali na lavičce. Ženě sebrali kabelku a muži z kapsy vytáhli peníze. S lupem se snažili zmizet, ale jejich jednání zachytila kamera strážníků Městské policie Jirkov. Ti ihned vyrozuměli policejní hlídku a ta oba zlodějíčky zadržela. Na oba čeká obvinění z krádeže.
 
Zákaz nerespektuje
Zákaz řízení motorových vozidel, který vydal Magistrát Chomutova, nerespektuje 21letý muž z Kalku. Policejní hlídka jej totiž zadržela na Lužické ulici právě v době, kdy tudy projížděl se svým fiatem. Kontrola zákaz potvrdila a tak další mužova jízda předčasně skončila. Pachateli bylo sděleno podezření z trestných činů řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a maření výkonu úředního rozhodnutí.
 
Zloděj se „napakoval“
Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého zloděje, který vnikl do rodinného domu v Roháčově ulici. V době kdy majitel nebyl doma, kdosi poškodil vstupní dveře, uvnitř všechno prohledal a kromě elektroniky odcizil i alkohol, oblečení a zlaté šperky. Škoda je opravdu vysoká, majitel odcizené věci ocenil na 231 tisíc korun.  Další tři tisíce jej bude stát oprava poškozených dveří. Bylo zahájeno vyšetřování trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.
 
Nevrátil svěřené vozidlo
Nákladní automobil Ford Tranzit neoprávněně užíval 23letý Chomutovák. Firma, která je vlastníkem automobilu, jej několikrát marně vyzývala, aby auto vrátil. Na opakované žádosti však muž nereagoval. Téměř po čtrnácti dnech bylo vozidlo náhodně nalezeno odstavené na Pražské ulici v Chomutově, ovšem poškozené. Oprava poškozených věcí bude stát nejméně sedmnáct tisíc korun. Obvinění z trestných činů neoprávněné užívání cizí věci a poškozování cizí věci muž jistě neunikne.
 
 
 
 
 
  
 

vytisknout  e-mailem