Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Kamion ohrozil cyklistu a odjel

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • Ve středu 17. července 2019 kolem 09:00 hodin došlo v Hodoníně na kruhovém objezdu v ulici Velkomoravská ke střetu nákladního vozidla a cyklisty. Řidič nákladního vozidla TIR jedoucí směrem do centra města vyjížděl z kruhového objezdu poblíž obchodního domu UNI HOBBY. Po vyjetí z kruháče pokračoval po ulici Velkomoravské, kde předjížděl jedoucího cyklistu. Přitom ale nedodržel od cyklisty bezpečnou boční vzdálenost a došlo ke vzájemnému kontaktu. Cyklista vyjel vpravo na chodník, kde upadl a utrpěl lehké zranění. Řidič náklaďáku odjel pryč, aniž by událost nějak řešil.
  • V pátek 19. července 2019 v době od 17:30 do 19:38 hodin došlo v Kyjově v ulici Riegrova k poškození vozidla. Na parkovišti před kinem Panorama se neznámý řidič zřejmě plně nevěnoval řízení a při projíždění parkovištěm narazil do parkující Škody Octavia. Neznámý řidič, aniž by dopravní nehodu oznámil, z místa nehody odjel. Prověřením kamerového systému bylo zjištěno, že by účast na nehodě mohlo mít dodávkové vozidlo bílé barvy. Tato dodávka na parkovišti stála v době od 17:32 do 18:47 hodin.

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 23. 7. 2019

Odkazy do noveho okna

dodávka

dodávka 

Detailní náhled

řidič dodávky

řidič dodávky 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem