Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Kamion skončil v příkopu

HAVLÍČKOBRODSKO - Policisté vyjížděli k pěti dopravním nehodám 

Krátce před druhou hodinou ranní v úterý 19.1. vyjížděli policisté k dopravní nehodě, ke které došlo na silnici mezi obcemi Česká Bělá a Jitkov. Řidič nákladního vozidla Volvo s přívěsem při průjezdu levotočivé zatáčky v klesání dostal s nákladní soupravou na zledovatělé komunikaci smyk, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do silničních svodidel, dále sjel ze zasněženého svahu, kde přední částí vozidla narazil do vzrostlého stromu. Ke zranění řidiče ani jiných osob nedošlo, alkohol byl u řidiče dechovou zkouškou vyloučen. Hmotná škoda na vozidle a svodidlech byla vyčíslena na 214  tisíc korun.
K další dopravní nehodě došlo před desátou hodinou dopolední v místě čtyřramenné křižovatky v obci Golčův Jeníkov. Osmdesátiletý řidič osobního vozidla Škoda Fabia s přívěsem nedal přednost osobnímu vozidlu VW Passat, jehož řidič přijížděl  po hlavní komunikaci z pravé strany a došlo ke střetu.  Po střetu byla vozidla odhozena vpravo mimo komunikaci, kde zůstala stát ve sněhové závěji. Zraněná 65letá spolujezdkyně z osobního vozidla Fabie byla převezena do nemocnice, kde byla hospitalizována.  K jiným zraněním nedošlo. Hmotná škoda na vozidlech byla vyčíslena na 310 tisíc korun.
Během úterý vyjížděli policisté ještě k dalším třem dopravním nehodám. Všechny se naštěstí obešly bez zranění.  Hmotná škoda na vozidlech byla vyčíslena na 482 tisíc korun.

Odkazy do noveho okna

DN-G.J.  I

DN-G.J. I 

Detailní náhled

DN-kamion

DN-kamion 

Detailní náhled

DN-kamion I

DN-kamion I 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem