Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Kapesní krádeže

Doplatili na svoji nepozornost 

V Ostrově za objektem Domino neznámý pachatel strhl kabelku z ramene ženě, která se ráno kolem čtvrté hodiny vracela Severní ulicí domů. Násilník ženě nevyhrožoval, jen využil okamžiku překvapení. Na obranu nebo jinou reakci se šokovaná žena nezmohla.
V restauraci v Karlových Varech na ulici Závodu míru nechal svoji peněženku bez dozoru 57letý muž. Zloděj s peněženkou odcizil 10.000,-Kč a osobní doklady poškozeného.
Od keramické školy v Karlových Varech jela 82letá žena autobusem č. 13. Neznámý pachatel využil její nepozornosti a z kabelky jí odcizil peněženku s občanským průkazem, zdravotním průkazem a penězi. Stará paní nahlásila škodu za 2.000,-Kč.
Také díky nepozornosti přišel o osobní doklady a platební karty 22letý mladý muž z Karlových Varů. U bankomatu ve Vřídelní ulici si vybral peněžní hotovost a vypravil se směrem k domovu. Když došel až do Úvalské ulice zjistil, že u sebe nemá černou koženou peněženku, ve které bylo 80 stravenek, slevová karta, peníze, osobní doklady, platební karty a průkaz pojištěnce. Nepozornost stála mladíka 6.000,-Kč.
 

vytisknout  e-mailem