Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kapsářka dopadena

TEPLICKO - Policisté ustanovili totožnost ženy, která v Bílině okradla seniora a další zprávy. 

Kapsářka dopadena

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 46letá recidivistka, která v Bílině okradla seniora. V minulosti 16krát odsouzená žena si začátkem září přisedla na autobusové zastávce k poškozenému a z kapsy u kalhot mu odcizila peněženku s osobními doklady a finanční hotovostí. Muže měla připravit o věci v celkové hodnotě přes šest tisíc korun, bílinští policisté během vyšetřování případu ustanovili totožnost podezřelé ženy a včera jí sdělili podezření z přečinu, za který by mohla jít až na tři roky do vězení.

Krádež okapových svodů

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který z kostela v Dubí ukradl klempířské prvky. Zloděj odcizil měděné okapové svody, při krádeži zároveň poškodil střešní žlaby. Celková škoda zatím nebyla přesně vyčíslena, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

Vandal poškodil auto

     Z přečinu poškození cizí věci je podezřelý neznámý vandal, který v Duchcově poškodil zaparkované auto. Pachatel u vozidla prořízl všechny pneumatiky a poškodil zadní světlo, vnější zpětné zrcátko a stěrač. Majitel vozu vyčíslil škodu na více jak sedmnáct tisíc korun, po vandalovi nyní pátrají policisté.

6. října 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem