Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Karamboly při couvání

PELHŘIMOVSKO: Na Humpolecku se třikrát nepozorně couvalo  

Humpolecko - V úterý vyjížděli policisté ze skupiny dopravních nehod ke třem dopravním karambolům, které měly stejného jmenovatele. Couvání.
Před 13,00 hodinou řidič vozidla Škoda Octavia couval z řady zaparkovaných vozidel v ulici Žižkova v Humpolci. Neodhadl boční odstup od vpravo zaparkovaného vozidla a pravou zadní částí svého vozidla narazil do levé zadní části vozidla VW Transportér. Škoda 10.000 korun.
 
O dvě hodiny později couval řidič vozidla Škoda Favorit od čerpacího stojanu na benzinové stanici v Humpolci. Při couvání přehlédl za ním stojící osobní vozidlo Škoda Fabia Combi a narazil levou zadní částí svého vozidla do fabie. Hmotná škoda byla odhadnuta na 12.000 korun.
 
Poslední nepozorné couvání řidiče s vozidlem proběhlo před 18,00 hodinou v prostoru čerpací stanice na Vystrkově. Řidič nákladní soupravy Scania s návěsem přehlédl vedle pravého boku vozidla skříň na papírové utěrky a při stočení soupravy narazil pravou zadní částí tahače do stojanu. Škoda byla vyčíslena na 3.000 korun.


por. Bc. Hana Kotková, komisař
24. srpna 2011
 

vytisknout  e-mailem