Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Karlovy Vary a okolí

KARLOVY VARY - Karlovy Vary a okolí 

Způsobil škodu za 26 tisíc korun
Policisté v obci Teplá vypátrali a následně zadrželi dvacetiletého místního muže. Ten si od policistů vyslechl sdělení podezření z přečinu krádeže. Tohoto jednání se měl dopustit na konci minulého roku, kdy v ulici Školní násilně vnikl do jedné z místních garáží. Při odchodu si měl odnést také motorové pily a několik tašek auto-kabelů v mědi. Škoda, kterou dvacetiletý muž způsobil, byla předběžně odhadnuta na částku nepřesahující 26 tisíc korun.
 
Podvod
Kriminalisté z oddělení hospodářské kriminality zahájili trestní stíhání dvou mužů ve věku čtyřicet a dvaačtyřicet let jako obviněných ze spáchání přečinu podvodu. Oba měli po předchozí domluvě uvést finanční společnost v omyl. Mladší z mužů měl s touto společností uzavřít v autobazaru smlouvu o úvěru na nákup vozidla. Úvěr mu byl poskytnut a muž z autobazaru odjel v novém vozidle, které pak měl předat k užívání staršímu z mužů. Ani jeden z obviněných, splátky na vozidlo nehradí. Škoda, která měla být způsobena, přesáhla částku 86 tisíc korun.
 
Únava za volantem
Dne 24. ledna 2013 řídil osmačtyřicetiletý muž osobní vozidlo Fiat po silnici ve směru od Plzně na Karlovy Vary. Za obcí Teplička se plně nevěnoval řízení (mikrospánek), vyjel mimo komunikaci, kde uvedl vozidlo do smyku, přejel do protisměru a následně narazil do svodidel. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na částku 35 tisíc korun.
 
por. Ing. Pavel Valenta
25.01.2013

vytisknout  e-mailem