Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Karlovy Vary a okolí

KARLOVY VARY - 3 případy  

Motorkář srazil srnu
V úterních večerních hodinách řídil dvaačtyřicetiletý řidič motocykl značky Honda po silnici ve směru od Karlových Varů na Prahu. Do cesty mu vběhla srna a došlo ke střetu, kdy zvěř byla na místě usmrcena. Řidič vyváznul bez zranění, ale jeho šestnáctiletá spolucestující byla se svým zraněním převezen do nemocnice v Karlových Varech. Škoda na motocyklu byla předběžně odhadnuta na částku padesát pět tisíc.
 
Převzal peníze, které zpronevěřil 
Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání ze spáchání pokračujícího zločinu zpronevěry, které se měl dopustit jednačtyřicetiletý muž z Kladna. Ten měl ve dvou případech převzít finanční hotovost protisměnkou, za kterou měl nakoupit tři osobní vozidla pro dva majitele. Ty však nezakoupil a finanční prostředky si nechal a nevrátil. Tímto svým jednáním způsobil majitelům finanční škodu předběžně odhadnutou na částku pět set osmdesát tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na osm let za mřížemi.
 
Muž odcizil peníze a utekl
Karlovarští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, které se měl dopustit jednatřicetiletý muž z KarlovýchVarů. Ten v karlovarské herně v nočních hodinách využil nepozornosti obsluhy a vstoupil za obslužný pult, kde měl odcizit kovovou pokladnu s finanční hotovostí. Z místa poté utekl. Svým jednáním způsobil majiteli finanční škodu a to v částce předběžně odhadnuté ve výši přesahující dvaatřicet tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky ve vězení.
 
prap. Zuzana Týřová
29. 05. 2013

vytisknout  e-mailem