Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Karlovy Vary a okolí

KARLOVY VARY - Karlovy Vary a okolí 

Dopravní policisté hledají svědky
Od 4. ledna 2013 do 5.1.2013 02:30 hodin řídil doposud nezjištěný řidič neznámé vozidlo po ulici Plzeňská v Karlových Varech. Při jízdě se pravděpodobně nevěnoval řízení, s vozidlem najel na středový ostrůvek, kde narazil do plastové dopravní značky „Přikázaný směr jízdy zde vpravo“, kterou poškodil. Řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by si splnil svoji zákonnou povinnost nehodu nahlásit. Karlovarští dopravní policisté žádají případné svědky této nehody, aby je kontaktovali na bezplatné telefonní lince 158 nebo přímo na čísle 974 366 408.
 
 
Maření výkonu úředního rozhodnutí
Sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání si od karlovarských policistů vyslechl šestatřicetiletý muž z Karlových Varů, který měl dvacet minut po půlnoci řídit po ulici Plynárenská automobil Mazda 323, i přesto, že věděl, že má Magistrátem města Karlovy Vary vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel v délce čtrnácti měsíců. Ve druhém případě byl policisty z Toužimi kontrolován stejně starý muž z Plzně. Ten, měl řídit motorové vozidlo Ford Mondeo, na pozemní komunikaci ve směru od obce Kosmová, ačkoliv mu byl Městským úřadem Nýřany, uložen trest zákazu činnosti motorových vozidel. I tento nezodpovědný řidič si od policistů vyslechl sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
Ohrožení pod vlivem návykové látky
Policisté z Perninku zahájili úkony pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Tohoto jednání se měla dopustit čtyřiadvacetiletá žena z Merklína, která řídila na obec Hroznětín, vozidlo Audi. Při jízdě byla kontrolována policisty, kteří zjistili, že žena nikdy nevlastnila řidičský průkaz a vozidlo má prošlou technickou kontrolu. U ženy také policisté provedli test na přítomnost návykových látek s pozitivním výsledkem na látku Amphetamin.
 
por. Ing. Pavel Valenta
21.01.2013
Odkazy do noveho okna

Poškozené značení

Poškozené značení 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem