Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Karlovy Vary a okolí

KARLOVY VARY - Karlovy Vary a okolí 

Odcizil kolo
Ostrovští kriminalisté za deset dní zjistili a následně zadrželi čtyřiadvacetiletého muže, který je podezřelý z přečinu krádeže. Muž měl začátkem prosince odcizit u hlavního vchodu do Kulturního domu v Ostrově na Mírovém náměstí horské jízdní kolo v hodnotě 20 tisíc korun, které pak prodal a takto získané peníze užil pro svoji potřebu.
 
Nakupoval dárky, ale nezaplatil
Šedesátiletý muž dne 06.12.2012 ve večerních hodinách měl v Karlovarském obchodním domě odcizil potraviny a drogistické zboží v celkové hodnotě přesahující 1500 korun. Krádež muže bude policisty postoupena ke správnímu řízení na obecní úřad Jenišov pro podezření z přestupku proti majetku.
 
Řídili v zákazu řízení
Čtyřicetiletý muž z Rakovníka řídil v odpoledních hodinách v Toužimi na ulici Plzeňská osobní motorové vozidlo VW Polo, i přesto, že mu byl Okresním soudem Plzeň - jih vysloven trest spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel do roku 2014. Další, kdo muži zakázal řízení, byl také Okresní soud v Karlových Varech. Ten čtyřicetiletému muži zakázal řízení do roku 2017.
 
Další, kdo uvízl v rukou policistů, byl šestadvacetiletý cizinec, který řídil v Karlových Varech po ulici Starorolská vozidlo Mazda, ačkoliv si byl vědom skutečnosti, že pozbyl řidičské oprávnění na základě dosažení 12 bodů v bodovém hodnocení řidiče.
 
Oba muži si od policistů za své řidičské umění odnesli sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě odsouzení hrozí mužům trest odnětí svobody až na tři léta.
 
Neplatí na svoji dceru
Karlovarští kriminalisté obvinili čtyřiatřicetiletého muže z Karlových Varů ze spáchání přečinu zanedbání povinné výživy. Na svoji nezletilou dceru od května 2011 si neplní vyživovací povinnost. Do současné doby dluží tak na výživném celkovou částku 54 tisíc korun.
 
por. Ing. Pavel Valenta
13.12.2012

vytisknout  e-mailem