Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kartu vrátil na místo

CHOMUTOV - Z účtu ženy zmizely peníze, Noviny bez placení..... 

Kartu vrátil na místo

31letý muž z okresního města je podezřelý z krádeže. Při své lednové návštěvě v bytě u známé v ulici Karla Buriana využil příležitost a v době, kdy žena spala, sebral volně odloženou platební kartu. Znal i příslušný PIN kód a tak hned následující den vybral z bankomatu ve městě z účtu ženy bez jejího vědomí finanční hotovost ve výši 7 tisíc korun. Pak odešel zpátky do bytu a kartu vrátil na místo. Vyšetřují chomutovští policisté.

Noviny bez placení

Chomutovští policisté pátrají po totožnosti zatím neznámého pachatele, který kradl v obchodní zóně Otvice. Během prvních tří dnů tohoto týdne kdosi vnikl do plechové bedny na ukládání tiskovin a sebral časopisy a noviny určené k vrácení dodavateli. Poškozená firma vyčíslila škodu na 1300 korun.

Zloděj v chatě

Majitelka rekreačního objektu ve Vejprtech oznámila na místní oddělení policie vloupání do objektu. Od pondělí do středy kdosi vnikl v Alešově ulici do obytné části rekreační chaty. Místnosti prohledal a odcizil krbová kamna, přímotop, nože a další věci. Celková škoda se vyšplhala na 16 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestné činy porušování domovní svobody a krádež. 

16. února 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem