Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Karvinští dopravní policisté v akci

Policisté se zamělřili na řidiče autobusu  

Řidiči autobusu dopadli na jedničku
 
Karvinští dopravní policisté se ve středu 24.3.zaměřili ve městě Havířov, Karviná a Orlová na řidiče autobusu. Během akce celkem zkontrolovali 110 autobusáků. Všichni řidiči se podrobili dechové zkoušce a nebylo zjištěno, že by některý z nich požil alkohol před jízdou nebo během jízdy. Nebyly rovněž zaznamenány žádné dopravní přestupky. Policie ČR děkuje všem kontrolovaným a přeje mnoho dalších kilometrů bez nehod. (příloha foto)
 
Zbrzdil práci na stavbě
 
Pachatel, který během noci ze středy na čtvrtek v Havířově Bludovicích se násilně vloupal do rozestavěného rodinného domku, způsobil majiteli velké potíže. Ze stavby odcizil různé elektrické pracovní nářadí a stavební materiál. Odcizením tak způsobil škodu za zhruba 43000 koruna a 2 000 korun na poškozených dveřích. (příloha foto)
 
Poškodil a utekl
 
Pod rouškou tmy se cítil jako hrdina neznámý pachatel, který v Havířově Městě ze středy na čtvrtek  v jedné dvorové části poškrábal dvě vozidla. Ostrým předmětem vjel do laku vozidla značky Mercedes Vito a následně do laku vozidla Volvo Xc. Rýhy udělal po celém obvodu vozidla. Majitele si předběžnou škodu shodně vyčíslili na částku 40 000 korun.
 
 
nprap. Jaroslav Kus
 
 

vytisknout  e-mailem