Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

„Kaskadér“ přeskočil zábradlí

Zraněný muž byl převezen do nemocnice 

V pátek 26. srpna se hodinu po půlnoci rozhodl  pětačtyřicetiletý muž, že navštíví svoji bývalou přítelkyni v Hořicích.  Žena, které předtím několikrát telefonoval, však neměla o jeho návštěvu zájem. To mu zřejmě vůbec nevadilo, a když ho nechtěla pustit dovnitř,  jednoduše vykopl   hlavní dveře a poté v prvním patře i dveře u jejího bytu. Vešel dovnitř a i přes její  odpor setrvával v  ložnici. 
Vzhledem k tomu, že nechtěl byt opustit, obrátila se žena na policii. Na místo vyjela policejní hlídka, která muže vyzvala, aby ji následoval na služebnu. Ten,  i když vykazoval známky podnapilosti, souhlasil a byt v doprovodu mužů zákona opustil. Na schodišti však z ničeho nic přeskočil zábradlí a dopadl o patro níž, kde zůstal ležet na schodech.
Vzhledem k tomu, že se nehýbal, vyjela na místo rychlá záchranná služba. Po příjezdu lékaře se muž probral a začal být agresivní. Nakonec byl za asistence policistů převezen do jičínské nemocnice, kde byl hospitalizován. Případ šetří hořičtí policisté jako přečin porušování domovní svobody.

nprap. Hana Klečalová
26. 8. 2011 v 12:55

vytisknout  e-mailem