Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kdo je mrtvý muž?

Pražští kriminalisté stále neznají totožnost mrtvého muže. 

Policie dosud bezvýsledně po totožnosti neznámého muže, který byl kolem 17.hodiny nalezen ve Vltavě v Praze Tróji s průstřelem hlavy. O případu jsme Vás informovali zde. Již v průběhu včerejšího večera policisté spolu se služebními psy a s využitím poříčního oddílu Městské policie Praha prohledávali řeku i její blízké okolí. Pátrání však nepřineslo kýžený výsledek, vzhledem k tomu se kriminalisté touto cestou obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění zemřelého.

Podle dostupných informací se jedná o muže ve věku cca 50 let a výše, asi 161 centimetrů vysoké postavy, středně dlouhých tmavě hnědých vlasů. V oblasti podbřišku má centrálně umístěnou jizvu paprsčitého tvaru o velikosti 2,5 centimetru. Na vnitřní straně stehen i lýtek má muž zhojená poranění způsobená pravděpodobně nadměrným tepelným působením. Neznámý muž měl na sobě tmavé džíny, tmavé triko s krátkým rukávem, bílé botasky značky NIKE a na zápěstí pánské hodinky.

Jakékoli informace vedoucí k určení totožnosti mrtvého muže přijmou policisté na tísňové lince 158. Pro kriminalisty je důležité i jakékoli svědectví o střelbě či pohybu neznámého muže v blízkosti řeky v Praze Tróji a to zhruba před 5-6 dny tj. od čtvrtka minulého týdne.

mjr. Bc. Andrea Zoulová - 20.7.2011 

Odkazy do noveho okna

DSCF5058

DSCF5058 

Detailní náhled

DSCF5062

DSCF5062 

Detailní náhled

DSCF5069

DSCF5069 

Detailní náhled

DSCF5123

DSCF5123 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem