Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo ji obtěžoval?

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Pátrá se po muži, který obtěžoval dívku na cyklostezce. 

 

Uherskohradišťští kriminalisté pátrají po muži, který obtěžoval dívku na cyklostezce u Ostrožské Lhoty. Byl pátek 25. července kolem sedmé hodiny večer, když jela patnáctiletá dívka po cyklostezce od Ostrožské Lhoty do Hluku. U dřevěného altánku za Lhotou zastavila, aby se napila. V tom momentu jel od Hluku neznámý muž. Nejdříve projel, ale po chvilce se vrátil, a začal dívku obtěžovat. S obtěžováním překvapené slečny přestal v momentu, kdy se k altánku blížila žena na kole. Dívce se podařilo za sevření vysmeknout, nasedla na kolo a rozjela se ke Hluku.

Poblíž mostku minula od Hluku jedoucí přibližně padesátiletou ženu na kole, která měla mít tmavě červený melír na vlasech a na sobě oblečeno růžové triko s krátkým rukávem. Dívka plakala, ale nezastavila a nepožádala ženu o pomoc. Cestou do Hluku potkal ještě blonďatého mladík na kole, který byl oblečen do oranžového trička. Než dojela do Hluku, minula další dvě starší ženy na kole. Přijela za svými příbuznými, kterým se s nepříjemným zážitkem svěřila, a ti s dívkou odjeli na policejní oddělení, kde vše oznámili. Uherskoostrožští policisté spolu s kriminalisty začali zjišťovat detaily celé události a pátrat po pachateli tohoto skutku. Měl by jím být muž ve věku okolo třiceti let, sportovní postavy, vysoký okolo 180 cm, s tmavými až černými delšími vlasy, jeho pleť byla do sněda opálená. V ten den měl na sobě černé kraťasy a černé upnuté tričko. Muž jel na černo-bílo-zeleném kole asi značky Merida. Po události pokračoval směrem ke Lhotě.

Policisté vyzývají jak ženy i mladíka, kteří potkali v pátek 25. července kolem devatenácté hodiny na cyklostezce mezi Ostrožskou Lhotou a Hlukem plačící dívku na kole, ať se přihlásí na kterémkoliv policejním oddělení nebo na lince 158. Pokud by měl kdokoliv další informace k samotnému incidentu, ať své poznatky neprodleně sdělí policistům, kteří pátrají po podezřelém muži.


 

29. červenec 2014, por. Mgr. Aleš Mergental

vytisknout  e-mailem