Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Kdo kradl v kempu?

PARDUBICKO – Nocování v kempu skončilo v neděli oznámením krádeží peněz a obuvi. 

Policisté z Holic prověřují od neděle 23. června okolnosti oznámení na neznámého pachatele, který měl řádit v kempu v noci ze soboty na neděli. V jednom případě měl otevřít zip stanu i přesto, že uvnitř spali manželé, a z volně odložené peněženky odcizil finanční hotovost ve výši 6.000 Kč. S tím se ale nespokojil a vydal se i do jedné chatky. Bohužel čtyři nocležníci uvnitř zřejmě zapomněli chatku uzamknout a zloději tak usnadnili „práci“. Po probuzení na jednoho z nich čekalo nemilé překvapení, když zjistil, že přišel o několikatisícovou hotovost a navíc ještě o značkové boty v hodnotě 8.000 Kč. Celková škoda byla vyčíslena na necelých 18.000 Kč.

Policisté pátrají po neznámém nenechavci a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což v případě pravomocného odsouzení hrozí pachateli trest odnětí svobody až na 2 léta.

V souvislosti s těmito případy upozorňujeme rekreanty, aby si chránili svůj majetek, zamykali vozidla a chaty, od kterých se vzdalují, a především aby cenné věci raději nechali doma.

24. června 2024
por. Mgr. Andrea Muzikantová
tisková mluvčí policie Pardubického kraje
 

Odkazy do noveho okna

Foto PČR

Foto PČR 

Detailní náhled

Foto PČR 1

Foto PČR 1 

Detailní náhled

Foto PČR 2

Foto PČR 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem