Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kdo nehodu zavinil? Oba účastníci mají svou verzi, proto hledáme svědky.

PŘÍBRAM - Policisté prošetřují, kdo zavinil dopravní nehodu na kruhovém objezdu v Dolejší Oboře na Příbramsku. 

Dopravní policisté z Příbrami musí zjistit nehodový děj a míru zavinění dopravní nehody z druhého listopadového dne. Oba její účastníci mají svoji verzi, proto policisté žádají o pomoc také veřejnost.

Nehoda se stala  ve středu, 2. listopadu 2022, zhruba patnáct minut před polednem na kruhovém objezdu Dolejší Obora. Na něj vjela řidička se Škodou Fabií, a to z ulice Husova. Podle ní již byla na vnější straně kruhového objezdu a odbočovala do ulice Čs. armády. Na kruhový objezd vjel také řidič s nákladním vozem Man, který měl řidičce "stupačkou" poškodit auto. 

Řidič nákladního vozu si nebyl vědom jakéhokoliv poškození vozu a oba účastníci jsou v rozporu v souvislosti se zaviněním nehody a zejména dáním, či nedáním přednosti na kruhovém objezdu.

Policisté tak žádají o pomoc svědky. Kdo viděl tuto kolizi a může poskytnout informaci k ději dopravní nehody, případně záznam z palubní kamery vozu, ať z důvodu objektivního posouzení míry zavinění jednotlivých účastníků nehody kontaktují policisty na lince 158.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
9. listopadu 2022

vytisknout  e-mailem