Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kdo pozná zloděje

Tábor - Drzost zlodějů nezná mezí. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté prošetřují případ, který se stal krátce po třetí hodině odpolední dne 10. listopadu 2010 v obchodní zóně Stop shop na jižním okraji města Tábora. Do jedné z prodejen s oděvy vešel mladý muž, který se po rychlém průzkumu vnitřních prostor vrátil ke stojanu v blízkosti vchodových dveří, na kterém byly vystaveny dámské koženkové bundy značky Amis. Ty si krátce prohlédl, seřadil dle svého zájmu a pak rychle během několika vteřin deset kusů těchto bund ze stojanu sejmul a odnesl z obchodu. Na přilehlém parkovišti pak s největší pravděpodobností nasedl do osobního vozidla tmavé barvy a z místa rychle odjel. Odcizením zboží způsobil firmě škodu ve výši 13 500 korun.
Dle zjištěných skutečností by zlodějem měl být mladý muž ve věku asi do 25 let, světlé pleti, štíhlé, sportovní postavy a krátkých, hnědých vlasů. Markantním znakem jeho obličeje jsou odstáté ušní boltce. Oblečen byl do modrých riflových kalhot a sportovní mikiny.
Případ šetří policisté táborského obvodního oddělení. Těm se podařilo zajistit fotografii pachatele a videozáznam jeho protizákonného jednání. Žádají tímto každého, kdo by muže, byť na méně kvalitním záznamu, poznal, případně měl k uvedenému případu další informace, aby je předal policistům na linkách 974 238 700 či 158, případně přímo na Obvodním oddělení PČR v Divadelní ulici Táboře. Děkujeme.
 
Zloděj - bundy.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
23. listopadu 2010

vytisknout  e-mailem