Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kdo řídil octávii?

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Policisté pátrají po řidiči Škody Octavie. 

Dopravní policisté od neděle 23. prosince 2018 řeší událost, ke které došlo navečer v půl šesté v Uherském Hradišti. Prozatím neznámý pachatel v ulici V Teničkách použil vozidlo značky Škoda Octavia tmavě zelené barvy s registrační značkou 5Z1 5126.

Tímto při vyjíždění z parkoviště poškodil celkem čtyři auta. Aniž by situaci začal jakýmkoliv způsobem řešit, z místa odjel. To ale nebyla jediná nehoda, které se neznámý řidič dopustil. Po několika minutách jel ulicí Třída Maršála Malinovského směrem na Kunovice a zřejmě nesledoval situaci v silničním provozu. Na křižovatce totiž narazil do před ním stojícího passata, jehož řidič měl červenou. Řidič octavie opět bez řešení této nehody odjel směrem na Kunovice.

Policisté po přijetí oznámení dohledali octavii zaparkovanou v ulici V Teničkách. Škoda na všech vozidlech je předběžně odhadnuta na sedmdesát tisíc korun.

Pro objasnění celé události vyzýváme případné svědky, kteří si všimli osoby sedící za volantem tmavě zelené octavie, aby své informace sdělili na linku 158 nebo na telefon: 974 678 294.

2. ledna 2019, por. Bc. Milena Šabatová

Odkazy do noveho okna

pátráme po řidiči octavie

pátráme po řidiči octavie 

Detailní náhled

pátráme po řidiči octavie

pátráme po řidiči octavie 

Detailní náhled

pátráme po řidiči octavie

pátráme po řidiči octavie 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem