Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Kdo si vzpomene na událost z ledna v Bedřichově?

JABLONECKO – Policisté žádají o pomoc případné svědky události, která se stala na začátku letošního roku 27. ledna odpoledne u Lesní chaty v Bedřichově. 

V prvním měsíci letošního roku 27. ledna přijali policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou – Mšeno oznámení týkající se fyzického napadení po dopravní nehodě, která se stala v Bedřichově na silnici v blízkosti Lesní chaty. V ten den odpoledne ve 14.45 hodin se tam dva řidiči vzájemně v protisměru vyhýbali, přičemž ovšem došlo ke střetu vozidel, a to vozu VW Sharan a Peugeot 407. Po této události na místě nehody došlo pravděpodobně k vzájemnému slovnímu i fyzickému napadení uvedených řidičů a také jejich dvou spolujezdkyň  – jedna žena z vozu VW Sharan a jedna žena z vozidla Peugeot 407.

Mšenští policisté nyní žádají o pomoc případné svědky celé události. Pokud kdokoliv má jakékoli informace i průběhu výše uvedeného konfliktu, který se stal 27. ledna 2019 ve 14.45 hodin v Bedřichově u Lesní chaty, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo bezplatné lince 158. Občané mohou také své poznatky sdělit policistům přímo na Obvodním oddělení Jablonec nad Nisou – Mšeno osobně nebo telefonicky na mobil 735 788 625.


3. 7. 2019
nprap. Dagmar Sochorová
Oddělení tisku a prevence
Jablonec nad Nisou

vytisknout  e-mailem