Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Kdo viděl nehodu cyklistky Náchodě?

NÁCHODSKO - Policie hledá řidiče auta a svědky 

158_mobilIlustrační foto/Policie ČRŹádáme veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči vozidla, který by nám mohl pomoci při objasnění dopravní nehody cyklistky. Nehoda se stala v sobotu 4. listopadu 2017 v 17:30 v Náchodě na křižovatce silnic v místech zvaných Na Brance.

Řidič osobního vozidla v sobotní podvečer v 17:30 na křižovatce silnic č. 33 a 14 odbočoval z Náchoda na Nové Město nad Metují, přitom zřejmě přehlédl protijedoucí cyklistku, které vjel do jízdní dráhy. Cyklistka, sjíždějící z kopce ve směru od České Skalice, reagovala na situaci prudkým bržděním. Žena následně upadla z kola na vozovku a při pádu utrpěla lehké zranění. Ke střetu s osobním autombilem nedošlo. Řidič osobního automobilu bez zastavení pokračoval na Nové Město nad Metují.

K objasnění nehodového děje a přesnému určení míry zavinění jednotlivých účastníků policisté náchodského dopravního inspektorátu žádají řidiče vozidla i další svědky o přihlášení a podání svědectví. Informace je možné podat na telefon skupiny dopravních nehody  974 534 254 nebo na bezplatné lince 158.

vytisknout  e-mailem