Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Kdosi přepadl bankovní ústav v pravé poledne

J.Hradec - Policie žádá o pomoc svědky loupežného přepadení i kolemjdoucí občany. 

Dnešního dne  17.května v 11.37 hodin došlo v Jindřichově  Hradci, ulici  Klášterská k přepadení bankovního ústavu ( Komerční banky). Dosud neznámý pachatel přijel na tmavém pánském  horském kole, které zaparkoval v chodbě banky. Pravděpodobně přijel  ze směru od České pošty. Uvnitř banky přelezl skleněnou přepážku do prostoru obsluhy a poté do kapes odcizil hotovost, následně znovu přelezl ven, došel na chodbu a odjel na kole , směrem k  České  poště a dále  odbočil do ulice Gymnazijní .

K popisu  pachatele * černá bunda, jejíž délka byla téměř  pod zadek  *  kalhoty světle béžové barvy s kapsami po stranách  nohou   * tmavě modrý klobouk( jako zednický či  rybářský )  *  černé botasky *  rukavice        Věk pachatele  kolem 25 – 30 let, výška 175 až 180 cm, štíhlé až střední postavy.

Kriminalisté  z Územního odboru Jindřichův Hradec žádají občany o spolupráci . Pokud si někdo z Vás všiml muže výše uvedeného popisu v době před nebo po přepadení , ať již v  v okolí bankovního ústavu  nebo i jinde, nechť  podá informaci  na linku 158.  I zdánlivá maličkost může policistům pomoci k dopadení neznámého lupiče.  
 
por. Mgr. Bc. Hana Millerová pcrjhtm@mvcr.cz
17. května 2010

vytisknout  e-mailem