Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kola jsou v kurzu

LITOMĚŘICE – Jízdní kola se kradou; Vyvrátil plot; Zloděj odešel s prázdnou  

Roudničtí policisté šetří případ krádeže horského jízdního kola, které bylo odcizeno z chodby domu v Roudnici n/L. Odcizením kola byla majiteli způsobena škoda 14 tisíc korun. Pachatel se svým jednáním dopustil trestného činu krádež, za což mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
 

Vyvrátil plot
V noci z neděle na pondělí se vloupal neznámý pachatel do areálu chaty na Hrušovce. Při vstupu na pozemek se nezdráhal vyvrátit plot, který zničil. Dále odstranil zámky do garáží a kůlen a zde odcizil prodlužovací kabely. Škoda na odcizených věcech je odhadnuta na 3 tisíce korun a škoda na poškození plotu a zámků také na 3 tisíce korun. Za tento skutek hrozí neznámému pachateli až tříletý trest odnětí svobody.
 

Odešel s prázdnou
Škodu za dva tisíce korun způsobil neznámý poberta, který vnikl v úterý během dne do domu v Roudnici n/L. Dům prohledal, rozbil skleněnou výplň okna a nic neodcizil. Svým jednáním se dopustil pokusu trestného činu krádeže a porušování domovní svobody. V případě dopadení a odsouzení mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 

13. 7. 2011 nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem