Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kolo i bundu

CHOMUTOV - Zloděj vnikl do domu a kradl, Napadl bývalou přítelkyni, Požár na poli.... 

Kolo i bundu
Chomutovští policisté pátrají po neznámém pachateli, který kradl v ulici Sluneční. Kdosi vnikl do sklepní kóje domu a majiteli sebral ze sklepa jízdní kolo. Ve stejném čase pak zmizela v domě i pánská bunda. Tu nechal majitel odloženou v dětském kočárku. Kromě oblečení přišel i o peněženku s osobními doklady. Škoda byla vyčíslena na 11 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění nejen z krádeže, ale i z porušování domovní svobody.

Napadl bývalou přítelkyni
25letý muž z Kadaně se na konci června vydal na návštěvu do bytu své bývalé přítelkyně ve Věžní ulici. Návštěvu nezvládl a ženu fyzicky napadl. Poškozená vyhledala lékaře, k pracovní neschopnosti naštěstí nedošlo. Jednání muže policisté vyhodnotili jako trestný čin porušování domovní svobody. Potrestán však nebude, neboť žena využila svého práva a nedal souhlas s jeho trestním stíháním. Vyšetřování případu proto policisté odloží.

Požár na poli
Policisté ze Března vyjížděli včera na pole poblíž Hrušovan. Při lisování balíků sena zde došlo k zahoření lisu, následně traktoru a části pole. Lékařské ošetření musel vyhledat i řidič traktoru, kterého sanitka odvezla do nemocnice. Vyšetřovatel hasičů uvedl jako pravděpodobnou příčinu požáru technickou závadu na lisu a věc si na místě převzal k vyšetření. Celková škoda byla odhadnuta na 700 tisíc korun.

4. srpna 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem