Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kolo nakonec prodal

CHOMUTOV - Vyšetřování loupeže policisté odložili, Drogy a alkohol...... 

Kolo nakonec prodal

V září nahlásil na útvar policie v Chomutově 23letý muž z okresního města, že byl napaden dvojící neznámých mužů, kteří mu sebrali jízdní kolo a látkovou kapsičku s mobilním telefonem a peněženku s hotovostí. Vyšetřování loupeže mohli nyní policisté odložit. Po vyhodnocení všech poznatků totiž zjistili, že se skutek nestal. Jízdní kolo totiž poškozený prodal další osobě a jako protihodnotu od něj dostal marihuanu.

Drogy i alkohol

Poslední zářijový den byl kontrolován hlídkou policistů v Chomutově 28letý obyvatel města. Pozitivní byl nejen orientační test na přítomnost návykových látek, ale i provedená dechová zkouška. Nadýchal 0,91, 0,69 a 0,77 promile. Na základě toxikologického vyšetření krve byla věc postoupená správnímu orgánu Magistrátu Chomutov k projednání přestupku.   

Do domku i karavanu

Během víkendu se kdosi dostal do areálu zahrádkářské kolonie v Chomutově. Nejdříve vnikl do domku a bez povšimnutí nenechal ani odstavený karavan.  Všechno prohledal a odcizil vrtačku v kufříku a přepravku s lahvemi od piva. Majitel vyčíslil celkovou škodu na 15 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže a poškození cizí věci, skutek vyšetřují chomutovští policisté.

21.listopadu  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem