Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kolo skončilo v zastavárně

CHOMUTOV - Sražená seniorka, Do papírnictví výlohou..... 

Kolo skončilo v zastavárně
Obvinění z krádeže si převzali dva muži ve věku 19 a 26 let z Kadaně. V říjnu totiž společně vnikli do kočárkárny panelového domu v ulici Koželužská a na místě odcizili pánské jízdní kolo za téměř 22 tisíc korun. Kolo obratem ruky prodali do blízké zastavárny a získaných tisíc korun společně utratili. Vyšetřování případu nadále pokračuje.
 
Sražená seniorka
Včera vyšetřovali dopravní policisté nehodu, ke které došlo na Palacké ulici v okresním městě. 35letý cizinec jel v podvečerních hodinách s osobním vozidlem Škoda Octávia po Palacké ulici. Na vyznačeném přechodu pro chodce poblíž odbočky do ulice 28. října přehlédl procházející 68letou ženu. Došlo ke střetu a žena skončila na vozovce. Byla převezena na ošetření do nemocnice, naštěstí její zranění bylo vyhodnoceno jako lehké, doba léčení bude upřesněna dodatečně. Alkohol zjištěn nebyl, ke škodě nedošlo. Vyšetřování nehody nadále pokračuje. 
 
Do papírnictví výlohou
Vloupání do prodejny papírnictví na Písečné v Chomutově vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení. Kdosi překonal venkovní mříže, výlohu rozbil dlažební kostkou a vnikl do prodejny. Odcizil nejen cigarety, ale i losy a hotovost. Celková škoda se vyšplhala na téměř 64 tisíc korun. Pachateli hrozí obvinění z krádeže a poškození cizí věci.
 
Vloupání do domu
Policisté v Radonicích pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který vnikl do rodinného domu v obci. Zloděj měl práci usnadněnou, neboť dům je v současné době neobývaný. Uvnitř všechno prohledal, sebral různé věci za necelé tři tisíce korun a z místa odešel. Celková škoda se tak zvýšila o dalších 600 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže.
 
13. prosince 2012
prap. Marie Pivková    
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem