Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Koncert v Letňanech

V neděli 6. srpna se uskuteční v pražských Letňanech koncert zpěváka The Weeknd. V souvislosti s ním bude docházet v této lokalitě, dle vyvstalé situace, k uzávěrám pozemních komunikací. 

Samotný koncert zpěváka bude od dvaceti hodin, kdy mu bude předcházet ještě doprovodný program, který začne už úderem šestnácté hodiny.

Bezpečnostní opatření ze strany pražské policie, a s tím spojené uzávěry, začnou o poznání dřív. U všech uzávěr budou přítomni buď policisté, nebo strážníci městské policie.

Důležitá informace pro občany je, že do uzávěry bude umožněn vjezd pouze složkám Integrovaného záchranného sytému, městské hromadné dopravě a rezidentům, kteří v dané lokalitě bydlí. Především rezidenty pak musíme upozornit, že pro jejich rychlejší odbavení na uzávěrách je vhodné mít připravenou rezidenční kartu, aby policisté nemuseli kontrolovat bydliště podle občanského průkazu.

Všeobecně pak apelujeme na všechny, kteří na zmiňovaný koncert směřují, aby k příjezdu do Letňan využili v neděli výhradně městskou hromadnou dopravu, která je přiveze až téměř na místo konání.

Pro osobní motorovou dopravu je v této lokalitě značně omezená parkovací kapacita a každý, kdo chce přijet autem, riskuje několikahodinové čekání v kolonách, které se dají předpokládat.

Mimopražským doporučujeme zaparkovat auto na některém z parkovišť P+R a odtud pokračovat MHD. Děkujeme.

Více informací: www.praha18.cz

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 5.8.2023

vytisknout  e-mailem