Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Konečná

DĚČÍN - První novoroční krimi 

V pátek odpoledne zastavili policisté v Krásné Lípě ke kontrole devatenáctiletého mladíka. Byla to však pro něj zastávka konečná. Nedávno totiž pozbyl řidičského oprávnění, které je nyní uloženo na příslušném úřadě. Nenásledovalo nic menšího, než sdělení podezření z maření výkonu úředního rozhodnutí ve zkráceném přípravném řízení. Nad řidičem visí hrozba až tříletého odnětí svobody.
 
 
To je nepříjemné
 
Silvestrovský den znepříjemnil mladé zákaznici v jednom děčínském marketu neznámý lapka. Při nakládce nakoupeného zboží do automobilu ji na parkovišti v nestřeženém okamžiku odcizil z otevřeného kufru dvě peněženky. Tím ženě způsobil škodu za více než pět tisíc korun. Na případu pracují policisté z obvodního oddělení.
 
 
Nešťastný začátek nového roku
 
Krátce po novoročním přípitku se v Boleticích u Děčína strhla rvačka. Několik výtečníků zde mělo napadnout čtyřiadvacetiletého mladíka. Když pak bezvládně ležel na zemi neschopen se bránit, neznámý zloděj jej zřejmě obral o vestu s mobilním telefonem. Pak musel být hospitalizován v nemocnici. Na kloub události se snaží přijít policisté z děčínského obvodu.
 
 
Za lupem se vypravil do sklepa
 
Do suterénu jednoho domu v Děčíně se koncem minulého týdne oknem vloupal neznámý zlodějíček. Uvnitř vypáčil ještě dveře do sklepní místnosti a od dvou horských kol, brusky a prodlužovacího kabelu ho již nic nedělilo. Majitelům zanechal škodu za přibližně deset tisíc korun. Na svědomí má trestný čin krádeže vloupáním, za který by mohl v případě dopadení potrestán až dvouletým vězením.
 
 
 
2.1.201, Děčín
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem