Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Konference: Mimořádná událost a psychosociální pomoc

Ve dnech 24. a 25. září se uskuteční již třetí konference s mezinárodní účastí s heslem "Víme o sobě". Letošní konference nese název "Mimořádná událost a psychosociální pomoc". 

ViewImage.jpg

Ministerstvo vnitra – generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky a Nadace ADRA pořádají ve dnech 24. a 25. září 2008 v Praze konferenci, zabývající se otázkami psychosociální pomoci před - při - po mimořádné události.

Psycholog a lékařKaždého z nás může zasáhnout mimořádná událost, například požár, dopravní nehoda anebo živelní pohroma. Nečekáme ji. Zaskočí nás nepřipravené. Nás, naše blízké. Co dál? Jak zase žít normálně?

O těchto a dalších otázkách budou na konferenci jednat jak čeští odborníci zabývající se psychosociální pomocí, tak i odborníci ze zahraničí. Konference s heslem - VÍME O SOBĚ? – seznámí účastníky nejen se standardy psychosociální krizové pomoci, se zkušenostmi s poskytováním pomoci při tramvajovém neštěstí v Ostravě, ale také s tématem, kdo pomáhá pomáhajícím, pomoc komunitám a podobně.

V kalendáří akcí najdete  program konference a přihlášku.
24.09. 2008

vytisknout  e-mailem