Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Kontrolovali jsme chaty i víkendové oblasti

BŘECLAVSKO: Zaměřili jsme se na lokality, kde často dochází k majetkové trestné činnosti. 

Břeclavsko - Policisté na Břeclavsku v těchto dnech zaměřili svoji pozornost na preventivní akci, při které kontrolovali rekreační a zahrádkářské oblasti. Bezpečností opatření bylo rozděleno do tří oblastí – Mikulovsko, Břeclavsko a Hustopečsko.

Mikulovští policisté provedli akci v polovině měsíce února. Zaměřili se především na zahrádkářské kolonie v Mikulově, ale nevynechali ani chaty v rybářských revírech. Jejich břeclavští kolegové zkontrolovali minulý týden pět oblastí. Jednalo se o známé zahrádkářské kolonie (U Letiště, Na Širokých, Na Hrudách, Nivky a Rytopeky). Během včerejší noci proběhla akce také na Hustopečsku. Policejní pozornosti neunikly tratě Růžová, Volská hora či Kamenný vrch. Dále strážci zákona zamířili do kolonií v katastrálním území Šakvic i Přítluk.
Hlavním úkolem byla kontrola zajištěnosti a neporušitelnosti objektů. Samozřejmě, že policisty zajímaly všechny osoby, které se v daných lokalitách pohybovaly. Při akcích nezjistily hlídky žádné vážnější problémy a ani nenarazily na osoby, které by do těchto míst zamířily s nekalými úmysly.
por. Mgr. Kamila Haraštová, 28. února 2014

vytisknout  e-mailem