Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Kontrolovali město

KARLOVY VARY – Při kontrole zadrželi dvě osoby. 

O víkendu v nočních hodinách se konaly dvě policejní akce pod názvem „Úklid“, které se účastnili policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město a Rybáře. Kontroly byly především zaměřeny na zákaz prodeje nebo podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18-ti let, na zákaz řízení motorových vozidel pod vlivem návykové látky (alkohol, drogy), pátrání po osobách a věcech a také na kontroly památek v karlovarských částí Stará Role, Sedlec a Rybáře. Zájmu policistů neunikla ani zahrádkářska kolonie na Růžovém Vrchu a v Sedleci.
 
Před půlnocí se obě obvodní oddělení spojila a vydala se provádět kontroly do míst, kde přespávají bezdomovci. Jednalo se zejména o místní parky, místa v okolí řeky, opuštěné budovy a bývalé objekty již zaniklých karlovarských podniků, kontrole neunikla ani vlaková nádraží a jejich okolí nebo průmyslová a obchodní zóny a ani ubytovny.
 
V průběhu této akce byla zkontrolována stovka osob a několik desítek vozidel. Mezi nimi byli zadržené dvě osoby v pátrání a to 30 muž a 21 žena. Na oba hledané byl vydán okresním soudem v Karlových Varech příkaz k zatčení, v jednom případě byla řidiči uložena bloková pokuta. V těchto akcích budou policisté na Karlovarsku i nadále pokračovat.
 
por. Ing. Pavel Valenta
17. 05. 2014

Odkazy do noveho okna

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

Kontroly

Kontroly 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem