Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Kontrolovali rekreační chaty

STŘÍBRSKO, KONSTANTINOLÁZEŇSKO – Policisté během rozsáhlé akce prošli několik chatových oblastí a zkontrolovali více než 650 rekreačních objektů.  

     Včerejšího dne se na Stříbrsku a Konstantinolázeňsku uskutečnilo rozsáhlé opatření, při kterém se policisté zaměřili na kontrolu chatových oblastí ve svém teritoriu.
     Do akce, která se uskutečnila na Stříbrsku, bylo zapojeno 10 policistů z místního obvodního oddělení, přizváno bylo i 11 policistů ze Školního policejního střediska v Domažlicích. Během opatření policisté zkontrolovali celkem 542 rekreačních objektů v chatových oblastech na obou březích přehrady Hracholusky, v Milíkově, Svojšíně, Černošíně a ve Stříbře. Při tom zkontrolovali 30 osob a 14 vozidel.
     Na Konstantinolázeňsku byli do akce zapojeni 4 lázeňští policisté, 9 policistů ze Školního policejního střediska v Domažlicích a 2 policisté z Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje – konkrétně z obvodního oddělení v Teplé. Policisté zkontrolovali celkem 111 rekreačních objektů na Konstantinolázeňsku i na Tepelsku. Prošli například chatové oblasti Hanov, Vysoké Jamné, Stan, Kořen, Zahrádka, Beranovaka, Betlém a další. Zkontrolovali 12 osob a 3 vozidla, při tom zjistili dva přestupky v dopravě, které vyřešili na místě uložením blokových pokut.
     Policisté při fyzických kontrolách rekreačních objektů na Stříbrsku ani na Konstantinolázeňsku nezjistili, že by některý z nich vykazoval známky poškození v důsledku násilného vniknutí případných pachatelů.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
25. 3. 2014
 

vytisknout  e-mailem