Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Kontroly řidičů

SUŠICE - Ve čtvrtek tři řidiči porušili předpisy. První řídil vozidlo i přes zákaz činnosti, druhý byl pod vlivem alkoholu a třetí měl pozitivní test na amfetamin. 

     Ve čtvrtek 24. dubna letošního roku v 11.58 hodin řídil v Sušici 27letý muž z Plzně osobní automobil zn. Škoda Fabia. Řidič byl kontrolován hlídkou policistů na nábřeží Karla Houry a zjistili, že muž má podle rozsudku Okresního soudu pro Plzeň-město uložen trest zákaz činnosti řízení motorových vozidel od měsíce května 2013 na tři roky. Muž byl převezen na oddělení, kde ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
     Na ulici Lerchova byl v 10.55 hodin kontrolován 64letý místní muž při řízení vozidla zn. Fiat Punto. Dechová zkouška byla s výsledkem měření 0,29 a opakovaně 0,26 promile alkoholu.
     Před šestnáctou hodinou byl na ulici Nádražní kontrolován 36letý místní muž, který řídil vozidlo zn. Škoda Felicia. Muž se podrobil testu na návykové látky a tento byl pozitivní na amfetamin a byl převezen do zdravotnického zařízení k lékařskému vyšetření.
Uvedení dva muži jsou podezřelí ze spáchání přestupků, které budou postoupeny správnímu orgánu.
 
 
 
 
nprap. Ladmanová Dana
25.4.2014

vytisknout  e-mailem