Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Kontroly řidičů na Klatovsku

Cyklista s 1,92 promile alkoholu 

     V pátek 28. října 2011 v 15.45 hodil byl v Klatovech na ulici Wolkerova kontrolován řidič 24 letý muž z Klatov při řízení vozidla zn. Volvo. Na výzvu policistů se muž podrobil dechové zkoušce zda před jízdou nepožil alkoholické nápoje a tato byla negativní, dále testu na užití návykových látek a tento byl pozitivní na konopí. Řidič souhlasil s lékařským vyšetřením a s odběrem krve a moči. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku, který bude předán na Městský úřad v Klatovech.
      V Horažďovicích na ulici Komenského v neděli 30. října 2011 ve 2.55 hodin jel cyklista 48 letý muž z obce u Horažďopvic na jízdním kole, ale při jízdě přejížděl do protisměru. Policisté z dopravního inspektorátu kontrolovali cyklistu, který nepředložil doklad totožnosti. Muž se podrobil dechové zkoušce a přístroj naměřil 1,87 a opakovaně 1,92 promile.
       Hlídkou policie byl v neděli 30. října 2011 ve 4.40 hodin kontrolován v Sušici na ulici Lerchova řidič 38 letý muž ze Sušicka při řízení vozidla. Přístroj naměřil 1,54 a opakovaně 1,58 promile alkoholu, souhlasil s lékařským vyšetřením. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
 

nprap. Ladmanová Dana

31.10.2011

vytisknout  e-mailem