Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Kontroly v trutnovských hernách

TRUTNOVSKO - Spolupráce s pracovníky Úřadu práce. 

Policie ČRPolicie ČR
V noci z pátku na sobotu 4. 10. 2014 proběhla na území města Trutnova preventivně bezpečnostní akce, která byla zaměřena na kontrolu trutnovských heren a podobných restauračních zařízení. Uvedené akce se zúčastnilo na dvě desítky policistů, strážníci Městské policie Trutnov a několik pracovníků Úřadu práce v Trutnově.
Policisté společně se strážníky v průběhu noci zkontrolovali 17 heren a restauračních zařízení v centru Trutnova a širším okolí. Součinnostní akce s pracovníky Úřadu práce v Trutnově měla odpovědět na otázku, zdali občané, kteří pobírají dávky pomoci v hmotné nouzi, část z této pomoci nevyužívají k jiným účelům, než ke kterým byly určeny. Jedná se zejména o problématiku, kdy osoby pobírající shora uvedené dávky, tyto zneužívají k hazardním hrám.
Zasahující policisté při uvedené akci s pracovníky shora uvedeného úřadu zkontrolovali několik desítek osob. Samotné vyhodnocení provedených kontrol již bude v gesci pracovníků trutnovského Úřadu práce.
Při uvedeném opatření navíc trutnovští policisté vypátrali jednu osobu, která procházela registrem celostátně hledaných osob a dva mladistvé, kteří byli pod vlivem alkoholických nápojů.  
por. Bc. Udo Ertner
7. 10. 2014 v 11:15 

vytisknout  e-mailem