Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kopal cizích dveří

MOST - Zapomněl si klíče a spletl si patro; Přes stovku bujonů chtěl prodat. 

Záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci si od mosteckých policistů odnesl 38letý muž z Mostu. Ten měl koncem října v odpoledních hodinách v obytném domě ve starší zástavbě města Mostu poškodit bytové dveře. Muž si údajně zabouchl klíče a nemohl se dostat domů. A tak začal do dveří kopat. Jenže nekopal do svých dveří, muž si totiž spletl patro a byl mimo dosah svého bytu. Navíc byl zřejmě ovlivněn návykovou látkou, protože mu přivolaní policisté naměřili alkohol v dechu. Svým jednáním zanechal poškozenému škodu ve výši 15 000 korun.

Pervitin prodával v Mostě
Z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy obvinila mostecká policie 36letého muže z Mostu. Ten měl loni i letos na různých místech v Mostě obstarat a následně prodat nejméně ve stovce případů přesně nezjištěné množství psychotropní látky metamfetamin jiným osobám. V některých případech drogu poskytl zdarma. Obviněný Mostečan je stíhán na svobodě a od soudu může odejít s pětiletým trestem odnětí svobody.

Bujony prodat nestihl
S nepoctivým úmyslem přišel koncem října do jednoho litvínovského supermarketu 37letý muž z Litvínova. Chtěl odcizit nějaké zboží a v jeho vozíku skončilo přes 120 balení různých bujonů v celkové hodnotě 2 500 korun, které však nezaplatil. Odcizené věci údajně hodlal prodat. To mu však nevyšlo, byl na místě zadržen pracovníkem ostrahy a předán policii. Ta zjistila, že muž byl již za krádež odsouzen a loni přišel z vězení. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení

Řidiči pod kontrolou dopravní policie
Včera proběhla na silnicích mosteckého okresu krajská dopravní akce. Policisté dopravního inspektorátu se při ní zaměřili na kontrolu způsobu jízdy. Hlídky sledovaly, zda řidiči správně užívají jízdní a připojovací pruhy, zda dodržují zákaz předjíždění a bezpečnou vzdálenost mezi vozidly a zajímaly se i o chování řidičů na přechodech pro chodce. Muži v uniformách během dne zastavili a zkontrolovali 20 vozidel. Při akci policisté odhalili 10 přestupků v dopravě a řidičům za ně uložili pokuty v příkazním řízení. Pět osob nebylo připoutaných, jeden řidiči nepředložil hlídce řidičský průkaz.

Most 8. listopadu 2019
nprap. Ludmila Světláková

Odkazy do noveho okna

silniční kontrola

silniční kontrola 

Detailní náhled

silniční kontrola

silniční kontrola 

Detailní náhled

silniční kontrola

silniční kontrola 

Detailní náhled

kontrola vozidla

kontrola vozidla 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem