Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kopal do auta

CHOMUTOV - Majitel bude auto opravovat, Choval se agresivně, Kameru alespoň poškodil..... 

Kopal do auta
34letý muž z Hory sv. Šebestiána poškodil zaparkované vozidlo Medcedes E 350. Majitel ho nechal odstavené přes noc na náměstí v Klášterci nad Ohří. Když k němu druhý den přišel, našel promáčknutou karoserii. Oprava byla odhadnuta na 20 tisíc korun. Provedená dechová zkouška u zadrženého prokázala, že jednal pod vlivem alkoholu. Nadýchal 2,66 promile. V případě odsouzení hrozí podezřelému za trestný čin poškození cizí věci až roční pobyt za mřížemi. Nadále vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Choval se agresivně
Hlídka policistů z Jirkova zasahovala v bytě v ulici Ervěnická. 27letý muž se zde choval nevhodně, odmítl prokázat svoji totožnost, byl agresivní a snažil se o fyzické napadení hlídky. Následovalo zadržení a převoz na místní oddělení policie. Následně provedená dechová zkouška potvrdila alkohol, nadýchal 1,1 promile. Po nezbytných úkonech byl propuštěn na svobodu. Své jednání bude vysvětlovat přestupkové komisi, kam bude skutek oznámen.

Kameru alespoň poškodil
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který vnikl do domu v ulici Pionýrů. Z chodby se snažil odcizit nainstalovanou bezpečnostní kameru. To se sice nepodařilo, ale jednáním pachatele byla kamera poškozená. Škoda byla vyčíslena na 1 tisíc korun. Skutek policisté vyšetřují jako pokus krádeže.

Napadl přítelkyni
32letý muž z Klášterce nad Ohří napadl svoji přítelkyni. K incidentu došlo na komunikaci poblíž obce Kotvina. Násilník se nejdříve posiloval alkoholem a pak ženu napadl. Když upadla na zem, sebral jí kabelku, vyndal mobilní telefon, který rozlomil a vyhodil. Po příjezdu domů musela žena vyhledat lékařské ošetření s následnou pracovní neschopností. Násilník se bude zodpovídat z výtržnictví a ublížení na zdraví. Nadále vyšetřují policisté z Klášterce nad Ohří.


18. června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem