Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež 131 metrů kabelu

ÚSTÍ NAD LABEM - Z nové výstavby ve Skoroticích zmizely desítky metrů kabelu pouličního osvětlení. 

V průběhu noci z 3.-7.7. ve Skoroticích v ulici V Lánech dosud neznámý pachatel v nové výstavbě odcizil lamp pouličního osvětlení 131 metrů měděného kabelu, který byl připraven k připojení. Způsobená škoda se pohybuje kolem 24 tisíc korun.

Krádež palet
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci z 5.-6.7. přelezl 4 mety vysokou kóji u hypermarketu ve Všebořicích, ze které následně odcizil 20 ks palet. Způsobená škoda se pohybuje kolem 18 tisíc korun.

Vloupání do kočárkárny
Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci v ulici SNP po vytržení síťové okenní mřížky a následné vysazení ventilačního okna vnikl do prostor kočárkárny, kde odcizil pánské horské kolo. Způsobená škoda se pohybuje kolem 12 tisíc korun.

Krádež věcí z garáže
Chlumečtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci z nezajištěné garáže v obci Strádov odcizil různé elektrické nářadí. Majiteli tak vznikla škoda kolem 42 tisíc korun.

Krádež vozidla
Dosud neznámý pachatel v době od 4.-8.7. v Neštěmicích v ulici Mlýnský odcizil zaparkované vozidlo VW Transporter, šedé metalízy, rz: 6U1 54-74. Způsobená škoda se pohybuje kolem 200 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 9.7.2012
 

vytisknout  e-mailem