Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádež

KARLOVY VARY- Nepoučitelná zlodějka dopadena. 

Dne 15.září 2016 bylo zahájeno trestní řízení ve věci podezření ze spáchání přečinu Krádež, kterého se měla opakovaně dopustit žena 1987 z Toužimi. Opakovaně v nákupním centru v Karlových Varech během tří dnů odcizila 3 ks předplacených SIM karet  v hodnotě 150,- Kč za kus, 3 ks předplacených SIM karet  v hodnotě 28,- Kč za kus, které si uschovala do zadní kapsy kalhot, odcizené dva kusy ochuceného  mléko a  jedno tělové mléko  uschovala do   batohu. S odcizeným zbožím prošla přes pokladny, aniž by zaplatila. Výše škody je 738,- Kč.

V druhém případě ve stejném nákupním středisku odcizila pivo Braník, 44 ks tyčinek 3BIT a 5 ks ochuceného mléka, vše opět uschovala do batohu a následně prošla přes pokladnu  aniž by zboží zaplatila nebo obsluze nahlásila. Tentokrát byla škoda za  624,- Kč.

Vzhledem k tomu, že se uvedeného jednání  dopustila v posledních třech letech opakovaně a že byla za krádeže již dříve odsouzena rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech, hrozí jí trest odnětí svobody na  6měsíců  až tři léta. Podezřelá nebyla omezena na osobní svobodě a trestní stíhání je vedeno ve zkráceném přípravném řízení.

por.PhDr.Papežová  Zdena                                                                                                                                                                                  16.9.2016

vytisknout  e-mailem