Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež alkoholu

Tábor – Vzal zboží za bezmála 6 500 korun. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Pátráme po pachateli, který v době krátce po čtvrté hodině odpolední úterý dne 3. října 2017 kradl alkohol v hypermarketu v Soběslavské ulici na jižním okraji města Tábora. Do velké nákupní tašky si z regálu vložil dvě láhve koňaku Courvoisier, dvě láhve whisky Hennessy  a po láhvi whisky Glenfiddich a Jack Daniels. Následně se zbožím bez zaplacení prošel jednou z uzavřených pokladen, čímž spustil alarm a z prodejny utekl. Způsobil škodu ve výši bezmála 6 500 korun.

Dle zjištěného popisu se jednalo o muže ve věku 35 – 40 let, štíhlé, asi 170 – 175 cm vysoké postavy, světlejších kratších vlasů s čelní a temenní pleší. Oblečen byl do světle šedého svetru a světle modrých riflových kalhot. Není vyloučeno, že na parkovišti mohl nasednout do připraveného, blíže neurčeného vozu.

Žádáme tímto každého, kdo byl svědkem události a mohl by  tomuto skutku poskytnout jakékoliv další důvodné informace, a to jak k ustanovení totožnosti uvedeného muže, k jeho dalšímu pohybu po parkovišti, případnému nastoupení do vozidla, dále k podezřelé nabídce prodeje odcizeného alkoholu či k případnému obdobnému jednání výše popsaného muže v jiných prodejnách, aby tyto poznatky předal táborským policistům na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře či telefonní lince 974 238 700. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

4. října 2017  

vytisknout  e-mailem