Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež auta, vloupání a poškození

LOUNY - Případy se odehrály v Lounech a v Žatci. 

V úterý odpoledne oznámil na policii majitel osobního vozidla zn. VW Golf jeho krádež. Vůz mu byl odcizen v době od 6. 55 do 14. 50 hodin v Malínské ulici v Žatci. Způsobenou škodu vyčíslil na 90 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po vozidle i pachateli pátrají.

V úterý ráno vyjížděli lounští policisté k vykradenému vozidlu do Cítolibské ulice v Lounech. Dosud nezjištěný pachatel si vyhlédl zde zaparkovaný Ford Tranzit a násilným způsobem vnikl dovnitř. Z přihrádky u spolujezdce odcizil peněženku s finanční hotovostí v desítkách korun. Škoda, kterou způsobil poničením vozidla při vloupání, byla odhadnuta na 3 200 Kč. Policisté již na případu pracují, po pachateli pátrají.

Další trestnou činnost v souvislosti s motorovým vozidlem šetřili policisté v minulých dnech v žatecké ulici Pod Střelnicí. Neznámý pachatel poškodil u zde zaparkovaného osobního automobilu zn. Peugeot lak na předním a zadním pravém blatníku a na předních a zadních pravých dveřích. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na 15 000 Kč. Policisté v této věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. 

Krádež nafty

Motorovou naftu si přisvojil dosud nezjištěný poberta z odstaveného nákladního automobilu v Bělušicích. Z palivové nádrže odčerpal cca 300 litrů nafty, čímž způsobil škodu přesahující 10 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a po pachateli pátrají.

Vykradená kůlna v Postoloprtech 

V minulých dnech se dosud neznámý pachatel vloupal do kůlny na dvoře jednoho domu v Postoloprtech. Odcizil dětskou čtyřkolku, pračku, gola sadu a další věci. Svým jednáním tak způsobil škodu za 6 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachateli pátrají.

Zloděj se zaměřil na vřejné osvětlení

V minulých dnech si dosud nezjištěný poberta vyhlédl v podbořanském parku lampy veřejného osvětlení. Odcizil z nich tři plastové kopule a elektronické součástky, čímž napáchal škodu za 43 200 Kč. Policisté již na případu pracují a po pachateli-ích pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 19. února 2014 

vytisknout  e-mailem